kedi.gen.tr
kedi

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









kedi yorumları

kedi Hakkında Yorum Yapılmıştır


gülseren

ruyamda evimn pencerinde kedi birçok kedi yavrusu vardı ben onları tek tek alıp eşimin kucağına koyuyordum onları seviyorduk

2018-02-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeytin

Kedimin yasi kaç

2018-02-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Ela

Minnoş çok güzel jelibonda

2018-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Enes

Rüyada kedi girdi

2018-02-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Yagmur

Rüyamdan baktımki ben hastaneye gidiyorum orada tam bana kısa bir tranvay carpicakti ki ben çekildim sonra adam dedi benim hatam ben sinyal vermedim sonra ben bisey olmaz diyorum hastaneye gidiyorum ondan sonra hastaneye giderken arkadaşımı görüyorum onunla birlikte tam eve giderekn yolda köpek görüyorum kahverengi siyah sonra ben onu evime alıyorum oyle iste

2018-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Rüyaların hepsi yalandır

2018-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

ayse

ruyamda kapimdan gri hasta bir kedi evime girerken dovuyorum

2018-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

FENERLİ

Cabbar ismini oradan çıkarın o ALLAH c.c. İsinlerinden biridir.. Bi hayvana verilecek isim değil 😠

2018-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Nesss

Rüyamda kara kedi bacağımı isiriyor koparacak gibi ama annem hemen yardıma gelip kediyi almaya çalışıyor du

2018-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Melih

Rüyamda cok büyük bir kedinin yaşlı adam tarafından sırtının tırmıkla çizilmesi

2018-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

İsimsiz

Ablamın evine ziyarete gidiyorum ama kapısı yok sadece kapı yerine kolum sigacak kadar aralık, tam o sırada o aralıktan iç kısımda bir kedi var siyahlı beyazlı böyle kallafi bir kedi oturakli filan diyorlar yıllardır bu apartmanda bu kedi bi zararı olmaz. neyse bende tam o araliktan içeri nasıl girerim diye tam kafamı uzattım kedi ile göz göze geldik kedi gözümü ısırdı ama ben can havliyle gözümü kapattım kedi dişlerini gözümün üzerindeki kemiğe geçirdi resmen dişlerini hissettim sonra kediyi boğazından sıkarak ayırdım kendimden, kediyi merdivenlere fırlattim kedi öylece duruyordu, sonra kaşımdan kan akmaya başladı, kanı hissettim sıcaklığını hissettim, korkunç değildi ama gerildim. Yorumlar mısınız

2018-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Nejla

Rüyamda evin içini yıkıyorum evde birdelikten kedi çıkıyor yarısı yılan etrafında birsürü kurbağa ve ben çok korkuyorum elimdeki suylan yıkamaya çalışıyuromçalışıyurom

2018-01-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Dilek

Benim kedimin ismi şeker gayet güzel 🐈🐺🐱

2018-01-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayyy

İngilizce olasa

2018-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

MURAT

Bir sorum olacak bir insanı tırmalayan veya ısıran bir kedi neden ölür

2018-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Yunus

Bizim kedi cok ısırıyor nasıl bir cozum bulabiliriz

2018-01-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Ali

Rüyamda öğle yada ikindi namazına duruorum yanımda sevdiğim bi arakadaşımda var o namazı bitiriyor bni uyarır gibi bi hareket yapıor bn ikinci rekatın rukusuna eğilirkene kedi bni cırmalıo ısırıo yavru bi kedi rengi beyaz bn ilk başta hiç seslenmiom ama sonradan canım yanınca kediyi çekiom heralde kedi patronumun kedisiydi rüyada kediyi atmayında naparsanız yapın diodu ama biz gülüşür gibiydik rüyada

2018-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

CANSU YAVUZ

Aynısını yaptım Ama kumdan korkuyor

2018-01-23

Kullanıcı oyu: 4,5

ela

Gercekten doğru çıktı

2018-01-22

Kullanıcı oyu: 4,5

mesut

Evde siyah kedigordum ve yakaladim dedim disari cikarayim

2018-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Duygu

Rüyada evin damında insanın 4 katı kadar büyüklükte oturan bir kediyi ablanla beraber ittirmek ne anlama geliyor

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

İsim vermek istemyen

Rüyamda evde camdan dısarıbakarken bir kus geldi güvercin gözümün icine dik dik bakdı korktum bende sonra sözleri sarıya döndü kediye dönüstü camdan iceri girdi üstüme atladı yerde bagırmaya basladı cook kızdı kücük bi orta yavruydu evin icine bakdı bende aileme gitce aklıma geldi korktum sonra elimi ısırdı bas parmagımla birlikde yarısı ısird kan oldu elim ama damlamadı elimdeyken disleri camdan sagıya atım bitti rüya uyandm

2018-01-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Siradan adam

Ruyamda kedi besliyordum .

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

Bazı isimler çok saçma

2018-01-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Buket

İyi günler ben rüyamda siyah bir kedinin saldırısına uğradı sürekli beni ısırmaya çalışıyor ve oğlumu da ısıtıyor onu isirirken kedinin boğazını sikiyorum ama olmuyor suya atıyorum gene geliyor saldırıyor tam bana soldiracakken uyuandim

2018-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Rafet

Rüyamda patronun eski bir evde karton içinde 3 tane kedi yavrusu buluyor ikisini beslemek için alıyor 1 tanesini birakiuor8

2017-12-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Nisanur

Evin içinde birsürü kedi ğörmek

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Recep

Beslediğim yavru kedi rüyam da çocuk oluyordu

2017-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Rüyada Evden yavru kedinin kaçması ne demek

2017-11-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Erva

Ben şöyle bir rüya gördüm bu kara kediyi kovaliyorduk babam bana seslendi tut içeri girmesin diye kedi pencerede içeri atladı atlayacakti sadece sırtı görünüyordu o da siyahti ve yavru değil normal yetiskin boyutindaydi ben babamın bu sözünü duyunca hemen koştum ve kedinin altına yatıp yakaladım yakalar yakalamaz da uyandım bu kadar hatırlıyorum rüyami yorumlarsaniz çok mutlu olurum

2017-11-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Ferhat Dursun

Ya bana bi yardım edin
Rüyamda 2 kedi gördüm biliyordumki bunlar çift, dişi olana insanlar saldırmıştı tekmelemişti erkek olan dişinin yanında duruyordu ve birden beni görünce bana saldırdı şaka maka çok uğraştım onunla ve sol elimi ısırdı tekrar geldi yüzüme atladı attım yere yine saldırdı sonra gitti

2017-11-24

Kullanıcı oyu: 4,5

ceylan

yorumlariniz cok acık vedenet

2017-11-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Kudret

Yavru kediler nankör değildir.Rüyada görülsede nankörlüğe yorumlanamaz. Bütün olumsuzluklar yorum yapanın başına

2017-11-19

Kullanıcı oyu: 4,5

metehan

yavru kedinin çöplerin içinden baygın çıkıyor

2017-11-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ferihe yıldız

Rüyada 4 kedi evimden koşarak çıkıyorlardı aralarında siyah kedide vardı evimde saklanmışlardı onları görünce şaşırıyordum

2017-10-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Bekir

Evden çöp atmaya çıktım ve anne kedi yavrusunu üstüne almış geçiyordu seslenince annesi üzerime gelmeye başladı sonra tekrardan seslendim annesi bu seer tıslamaya başladı

2017-10-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Miskin

Miskin ismi uysal demek

2017-10-10

Kullanıcı oyu: 4,5

jelibon

Cok guzel isimler

2017-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Steve

Çünkü Steve komik isim

2017-08-24

Kullanıcı oyu: 4,5

İrfan kuzu

Rüyamda bir evin odasında parmaklarımın ucunu birkaç tane ufak kedi yapışıyor bende bunların üzerine oturarak parmkmarımın ucundan kurtarmaya çalışıyorum ve uzun bir ugraştan sonra kurtarıyorum nedir yorumu acaba selamlar

2017-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Didem

minoşum olabilir

2017-08-19

Kullanıcı oyu: 4,5

berat

bençe çok uzun ama güzeldi

2017-08-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Büşra SARIASLAN

ÇOK MALCA İSİMLER CİDDEN BUNU KOYUYORLARMI

2017-07-18

Kullanıcı oyu: 4,5

sena

ben aparmanda kedi besliyorum yavrulayacak

2016-10-28

Kullanıcı oyu: 4,5
1 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

kedi, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Şubat - 2018