kedi.gen.tr
kedi

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









kedi yorumları

kedi Hakkında Yorum Yapılmıştır


Karahan yakşi

Yavru bir kedinin, kuyruğunun yarısı kopmuş olan başka bir kedinin kuyruğunu ısırması ve ısıran kedinin yüzünde kan görmek

2018-04-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Zuhal

Bir kedi tarafından saldırıya uğuruyorum eşim çocuklarımda yanımda ve ben durmadan kediyi üzerimden atmaya çalışıyorum bunun içinde eşimdende yardım istiyorum fakat her seferinde kedi tekrar üzerime atlıyor ve canımı acıtacak kadar çok ve sık bir şekilde beni ısırmaya başlıyor. Boynumdan,omuzumdan,bacaklarımdan, kollarımdan ısırıken ben kediyil savaş halindeyim hatta bende ona vurmaya başlıyorum alıp fırlatıyorum sonunda bir lekilde kurtuluyorum ama her yanım ısırık dolu ve iltihaplanmış acı veriyor en yakın kliniğe gidiyorum iğne vurulup ısırıkların üzerindeki iltihapların temizlenmesi işlemi yapıkıyorken uyanıyorum ...yorumunuzu çok merak ediyorum çok etkilendim hala kendime gelmedim ...

2018-04-19

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

Rüyamda kedi yavrularımı başka bir kedi boğuyo ve ben hiç bir şey yapamıyorum gördüm ne anlama geliyo

2018-04-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Mine kedkin

Ben rüyamda yemek tencerenin içinde kedi yavruları gördüm ne anlama geliyor bunla

2018-04-14

Kullanıcı oyu: 4,5

kedi aşığı

bence güzel isimler fakat biraz daha farklı olabilir

2018-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Ali taha

Ben rüyamda apartmanda siyah kedi ler vardı

2018-04-13

Kullanıcı oyu: 4,5

almina

Bebcede guzel bir metin

2018-04-07

Kullanıcı oyu: 4,5

beynim yandı saçmalamışın

Ayy laf salatası beyin emaresi yok bu yazıda. Kapatın bu siteyi siz kapasite sıfır.

2018-04-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeliha

Benim de van kedim var cok tatli ve van kedilerini cok seviyorum

2018-03-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınar

Merhaba bn pnr bn rüyamda yanımda siah kdi yanımda duruyordu ilgimi çeken kara kei dğildi ama onu gördüm

2018-03-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Gülben

Ben rüyamda küçük bir kuyunun içinde 4 veya 5 tane kedi vardı bu kedilerin üzerine görümcem koşarken bastı ve hepsi o kuyudan çıktı 1 tanesi görümcemin bacağını ısırdı çok merak ediyorum yorumunu &128547;

2018-03-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Öykü

Tarçın çok güzel

2018-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

şükrü

rüyam da cok sayıda sarı ve siyah kedilerin boynun da ip var ve kendilinden ölüyorlardı ve kedinin etlerini satıklarını gördüm

2018-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Sibel

Aynen bencede yorum yapanın başına asıl nankör sızsınız adam gıbı yorum yapsananıza bi halt sanıp gırmişiz sıtenıze okuma zahmetınde bulunmuşuz nankör gitmişte nasıl yorumlamış ruyayı🙄

2018-03-15

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet

benim sfenks kedisinden 2 , fars kedisinden 3, british shorhair dan 1 , siyam kedisinden de 5 tane var dı

2018-03-13

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet

bence fars kedileri en tatlı kedidir

2018-03-13

Kullanıcı oyu: 4,5

maria jose

Benim kedim ve ayri yeten kopegim var ve cok iyi anlasiyorlar onlari cok seviyorum

2018-03-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Erkan

Benim baktığım kedinin bir yerden bir yere giderken beni takip ediyo ve karşıma çıkan kişlerin yaninda köpek var ve onu guçağıma almaya çalışırken kulağıma penceleriyle tutunuyor ve kulağımı bırakmasına çalışırken kulağım yirtiliyo ve kan akıyor ve daha sonra doktora gidiyorum

2018-03-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Allah’ın bir kulu

Öncelikle defalarca kendimi uyuyor ve uyanamıyor olarak gördüm. Her defasında kalkıyorum yatağımdan fakat gözlerim görmüyor ve başım dönüyor. Daha sonrasında nihayet kendimi abdest alırken görüyorum ve ardından bir savaşın ortasında buluyorum. Tam saldırmak için koşarken çıktığım kapının eşiğinde yeni doğmuş çok sayıda turuncu kedi yavrusu görüyorum. O an aklıma Peygamberimizin savaşa giderken yavrularını emziren hayvanı rahatsız etmemek için yolunu değiştirmesi geliyor. Oradan uzaklaşıyorum hemen düşmana hücum etmek için. Bir çatışma olmuyor fakat havaya sevinçten etrafımdaki insanlar (tanıdık Kişiler) ateş ediyor. O esnada birine koluma bir şey oldu abdestim bozulmuş mudur diye soruyorum, bana dağılmadığı için bozulmamıştır diyor. Daha sonra çatışmanın olduğu yerlere bakarken bulduğum bir şeyi birine veriyorum deli ve hastalıklı gibi bi insan. O kişi elimdeki şeyi almak için üzerime geliyor ve ben oradan uzaklaşıyorum. Sabah ezanına uyanıyorum ardından. Teşekkürler...

2018-02-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Ngfjxxb gj

Çok tatlı kediler hayat arkıdaşılarılar

2018-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

gülseren

ruyamda evimn pencerinde kedi birçok kedi yavrusu vardı ben onları tek tek alıp eşimin kucağına koyuyordum onları seviyorduk

2018-02-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeytin

Kedimin yasi kaç

2018-02-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Ela

Minnoş çok güzel jelibonda

2018-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Enes

Rüyada kedi girdi

2018-02-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Yagmur

Rüyamdan baktımki ben hastaneye gidiyorum orada tam bana kısa bir tranvay carpicakti ki ben çekildim sonra adam dedi benim hatam ben sinyal vermedim sonra ben bisey olmaz diyorum hastaneye gidiyorum ondan sonra hastaneye giderken arkadaşımı görüyorum onunla birlikte tam eve giderekn yolda köpek görüyorum kahverengi siyah sonra ben onu evime alıyorum oyle iste

2018-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Rüyaların hepsi yalandır

2018-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

ayse

ruyamda kapimdan gri hasta bir kedi evime girerken dovuyorum

2018-02-14

Kullanıcı oyu: 4,5

FENERLİ

Cabbar ismini oradan çıkarın o ALLAH c.c. İsinlerinden biridir.. Bi hayvana verilecek isim değil 😠

2018-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Nesss

Rüyamda kara kedi bacağımı isiriyor koparacak gibi ama annem hemen yardıma gelip kediyi almaya çalışıyor du

2018-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Melih

Rüyamda cok büyük bir kedinin yaşlı adam tarafından sırtının tırmıkla çizilmesi

2018-02-07

Kullanıcı oyu: 4,5

İsimsiz

Ablamın evine ziyarete gidiyorum ama kapısı yok sadece kapı yerine kolum sigacak kadar aralık, tam o sırada o aralıktan iç kısımda bir kedi var siyahlı beyazlı böyle kallafi bir kedi oturakli filan diyorlar yıllardır bu apartmanda bu kedi bi zararı olmaz. neyse bende tam o araliktan içeri nasıl girerim diye tam kafamı uzattım kedi ile göz göze geldik kedi gözümü ısırdı ama ben can havliyle gözümü kapattım kedi dişlerini gözümün üzerindeki kemiğe geçirdi resmen dişlerini hissettim sonra kediyi boğazından sıkarak ayırdım kendimden, kediyi merdivenlere fırlattim kedi öylece duruyordu, sonra kaşımdan kan akmaya başladı, kanı hissettim sıcaklığını hissettim, korkunç değildi ama gerildim. Yorumlar mısınız

2018-02-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Nejla

Rüyamda evin içini yıkıyorum evde birdelikten kedi çıkıyor yarısı yılan etrafında birsürü kurbağa ve ben çok korkuyorum elimdeki suylan yıkamaya çalışıyuromçalışıyurom

2018-01-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Dilek

Benim kedimin ismi şeker gayet güzel 🐈🐺🐱

2018-01-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayyy

İngilizce olasa

2018-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

MURAT

Bir sorum olacak bir insanı tırmalayan veya ısıran bir kedi neden ölür

2018-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Yunus

Bizim kedi cok ısırıyor nasıl bir cozum bulabiliriz

2018-01-25

Kullanıcı oyu: 4,5

Ali

Rüyamda öğle yada ikindi namazına duruorum yanımda sevdiğim bi arakadaşımda var o namazı bitiriyor bni uyarır gibi bi hareket yapıor bn ikinci rekatın rukusuna eğilirkene kedi bni cırmalıo ısırıo yavru bi kedi rengi beyaz bn ilk başta hiç seslenmiom ama sonradan canım yanınca kediyi çekiom heralde kedi patronumun kedisiydi rüyada kediyi atmayında naparsanız yapın diodu ama biz gülüşür gibiydik rüyada

2018-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

CANSU YAVUZ

Aynısını yaptım Ama kumdan korkuyor

2018-01-23

Kullanıcı oyu: 4,5

ela

Gercekten doğru çıktı

2018-01-22

Kullanıcı oyu: 4,5

mesut

Evde siyah kedigordum ve yakaladim dedim disari cikarayim

2018-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Duygu

Rüyada evin damında insanın 4 katı kadar büyüklükte oturan bir kediyi ablanla beraber ittirmek ne anlama geliyor

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

İsim vermek istemyen

Rüyamda evde camdan dısarıbakarken bir kus geldi güvercin gözümün icine dik dik bakdı korktum bende sonra sözleri sarıya döndü kediye dönüstü camdan iceri girdi üstüme atladı yerde bagırmaya basladı cook kızdı kücük bi orta yavruydu evin icine bakdı bende aileme gitce aklıma geldi korktum sonra elimi ısırdı bas parmagımla birlikde yarısı ısird kan oldu elim ama damlamadı elimdeyken disleri camdan sagıya atım bitti rüya uyandm

2018-01-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Siradan adam

Ruyamda kedi besliyordum .

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

emine

Bazı isimler çok saçma

2018-01-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Buket

İyi günler ben rüyamda siyah bir kedinin saldırısına uğradı sürekli beni ısırmaya çalışıyor ve oğlumu da ısıtıyor onu isirirken kedinin boğazını sikiyorum ama olmuyor suya atıyorum gene geliyor saldırıyor tam bana soldiracakken uyuandim

2018-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Rafet

Rüyamda patronun eski bir evde karton içinde 3 tane kedi yavrusu buluyor ikisini beslemek için alıyor 1 tanesini birakiuor8

2017-12-14

Kullanıcı oyu: 4,5

Nisanur

Evin içinde birsürü kedi ğörmek

2017-11-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Recep

Beslediğim yavru kedi rüyam da çocuk oluyordu

2017-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Rüyada Evden yavru kedinin kaçması ne demek

2017-11-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Erva

Ben şöyle bir rüya gördüm bu kara kediyi kovaliyorduk babam bana seslendi tut içeri girmesin diye kedi pencerede içeri atladı atlayacakti sadece sırtı görünüyordu o da siyahti ve yavru değil normal yetiskin boyutindaydi ben babamın bu sözünü duyunca hemen koştum ve kedinin altına yatıp yakaladım yakalar yakalamaz da uyandım bu kadar hatırlıyorum rüyami yorumlarsaniz çok mutlu olurum

2017-11-24

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

kedi, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Nisan - 2018